Известие

Collapse
No announcement yet.

Поставка за кайвенце и прочее....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от RaZZoR Покажи съобщение
    За какво са ви тези поставки бе хора!Пийте си кафето вкъщи или на в някоя сладкарница и после се наслаждавайте на изтънчения!
    Че аз кат съм в колата съм си вкъщи бре......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

То Алфа с поставка за чаши май няма.Може би само 159 но не знам.В офиса колегите ма подиграват,караш луксозен параход а няма една поставка за чаша.УУУУУУУУУУУУУУУУУУУ.
      Ма талянска работа казали са ръцете на волана
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Че аз кат съм в колата съм си вкъщи бре......
        И аз така. Ето я и мойта алтернатива ! Седи много стабилно въпреки очакванията ! струва 5-6 .лв.
        Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от gundiz Покажи съобщение
          И аз така. Ето я и мойта алтернатива ! Седи много стабилно въпреки очакванията ! струва 5-6 .лв.

Къде ги има ?
          Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

OMV,Shell Mell книжарници супермаркети ! марката е Case logic

Comment

Първоначално публикувано от gundiz Покажи съобщение
              OMV,Shell Mell книжарници супермаркети ! марката е Case logic
              Неска видях в Бриколажа една подобна, но не се закачаше, а захапваше, което ми се видя нифиливо.....иначе и аз съм се спрял на нещо такова......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                То Алфа с поставка за чаши май няма.Може би само 159 но не знам.В офиса колегите ма подиграват,караш луксозен параход а няма една поставка за чаша.УУУУУУУУУУУУУУУУУУУ.
                Ма талянска работа казали са ръцете на волана
                Ееее ми красотата изка жертви!!!
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

аз си взех една сгъваема поставка, черничка, от тия дето се пъхат в страничното стъкло
                  малко е неудобна за обикновените прозрачни пластмасови чаши, но е идеална за бутилка кола/вода и за по-високите чаши

ползва се рядко, само на дълъг път, останалото време си седи в жабката с размери 6х6х1 см

от авто-отдела в практикер
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
                    То Алфа с поставка за чаши май няма.Може би само 159 но не знам.
                    това са глупости...в 147 има една на таблото и една под подлакътника(трябва да е вдигнат за да ползаш дупката за чаша)
                    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      това са глупости...в 147 има една на таблото и една под подлакътника
                      е то това алфа ли е
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

фиат-че, с емблема на Алфа Важното е че поне поставки за чаши има и то 2, ако не друго !
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Аз съм се отказал от поставки(не обичам излишни висящи и стърчащи части в интериора).Алфата се кара лесно и мога да си позволя с едната ръка да си държа кафето.За малко време де.
                          Смешно ми беше като видях,че Пунтото ми има две поставки на капака на жабката.То като срещне дупка/неравност подскача цялото и кафето е или в жабката или на пода.
                          П.П.М/у другото и Ланчиата няма поставки...
                          Sprint-ex./155 2.0 16v. x2-ex./145QV-еx./156 2.0-ex./ GTV2.0 -ex./166 2.0-ех./147jtd-ex./156SW 2.4jtd-ex./146jtd-ex.
                          Alfa 147jtd/Alfa 147 Selespeed

Comment

Смятам че в колата не трябва да се пие и яде може само да се пуши . Явно така трябва да е при една кола, която е за приятно каране като 156-цата така че нямам поставка и не смятам да си слагам! Като ми се пие кафе спирам и така. Мога да отделя 15-20 мин за кафе с 2 цигари винаги, а ако не няма да пия кафе
                            Alfa Romeo 166 2.0 TS '00

Comment

ей ви и една друга алтернатива

Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

това и за ланчия става ,хахаха
                                иначе може и биричка да си накачулиш,особено ако си за риба или нещо такова
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X